470x120 marmer

Workshops met je eigen groep op locatie naar wens. Heb je een grote keukentafel, een atelier, een mooie tuin of lijkt het je leuk om een workshop in het park te volgen? Bereid de plek voor (in overleg) en de workshop kan gepland worden. Een workshop duurt 2 tot 3 uur. Daarnaast kunnen deze workshops ook in mijn atelier in Arnhem plaatsvinden.

Uit het schilderen kunnen gedachten, ideeën en ontdekkingen voortkomen. In de cursus 'schilderen naar de seizoenen' is daar aandacht voor.

Seizoenen gaan over de concrete eigenschappen van het seizoen zoals de temperatuur, geuren en kleuren, maar ze gaan ook over herinneringen, wat gebeurd is en gekoppeld aan een seizoen.

Maak zelf een cadeau of geef de workshop cadeau!

a.een mooi doosje
b.een mooi boekje

Geschikt voor jong en oud. Leuk voor een ouder-kind workshop/uitje, een vriendengroep, familiebijeenkomst.

Schilderen vind ik een heerlijke vorm om creatief bezig te zijn. De heldere kleuren, de mogelijkheid om me te laten verrassen door wat ontstaat. De vrijheid, speelsheid, niets moet ontstaan, maar alles kan, juist als de techniek en de ratio niet de boventoon voeren.

Ik nodig mensen graag uit om de focus op het vooraf bepaalde resultaat los te laten en te genieten van het bezig zijn met de verf.

Oei creatief schrijven, moet je er creatief voor zijn? Nee, dat is niet nodig! Wie kan schrijven, kan al meedoen. Open voor wat ontstaat en (proberen) loslaten van wat moet, aan resultaat, stijl en vorm. Nadenken is niet nodig. En zo kan opkomen wat nu belangrijk is voor jou.

Een cursus van 3 bijeenkomsten om eens wat te proberen. Er komen verschillende materialen en technieken langs. We werken aan de hand van een thema. Wat kan: marmeren, werken met krijt, acrylverf, collages en combinatie met inkt.

Voor een creatieve workshop met een groep collega’s of medewerkers uit een bedrijf of organisatie, familie of vrienden kunt u terecht bij Mooi Magenta. Vooraf worden de wensen bepaald aan de hand waarvan de workshop wordt vormgegeven centraal staat het ‘plezier in creatief’.

Ben je wel enthousiast over creatieve workshops maar zie je het niet zitten om het allemaal zelf te organiseren?
Laat het feestje/de bijeenkomst organiseren door Ellen Tijmes.

een herinneringsboek is een boek waar in je eigen gedachten, beleving en verwerking centraal staan. Een herinneringsboek kan ook een boek over een geliefd persoon zijn. Geef vorm aan je eigen verhaal, het verhaal dat geschreven moet worden

Marmeren is een leuke manier om met kleuren, verf of inkt en papier bezig te zijn en heel mooie verrassende effecten te krijgen. Het gemarmerde papier is om mooi om naar te kijken, in te lijsten, kan gebruikt worden als kaft of schutblad voor een te maken boeken of om leuke originele kaarten te maken.