470x120 marmer

Het aanbod van Mooi Magenta is gericht ‘plezier in creatief’ door met materialen, woorden, technieken en materialen te experimenteren. Door erover te horen, er naar te kijken en vooral door zelf te doen. 

Ik heb de opleiding tot counselor bij de ACC gevolgd met als specialisatie werken met beeldende middelen. Vanaf september 2015 volg ik in Utrecht de Nieuwe Akademie Utrecht voor beeldende kunsten. Daarnaast heb ik theologie en psychologie gestudeerd en ben ik in het onderwijs werkzaam geweest.

Mijn passie is het beeldend bezig zijn en mensen dat plezier te laten ontdekken. Ik ben minder van de techniek en meer van het ontdekken, het combineren en het creatieve of verdiepende proces (bij alle leeftijden).
Aan het creëren toekomen is de kracht van mijn cursussen. Heel veel mensen zouden wel graag iets willen doen, maar vaak komt het er niet van. Ik bied de mogelijkheid om iets te doen. Met doorlopende groepen, cursussen of workshops kan je kiezen wat voor jou op dit moment het prettigst werkt.
In mijn aanbod combineer ik meer en minder diepgang in de cursussen en workshops. De informatie vooraf is leidend.
Als u meer wilt weten, neem hier contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak

 

Voor een overzicht van alle activiteiten en mogelijkheden klikt u hier.